Monyi Kft Szolgáltatások


Érdeklődés

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a termékeinkről, vagy szolgáltatásainkról, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Ajánld a weboldalt

Ciao

Szolgáltatások


Felmérés és árajánlat
Felmérés

Munkánk tökéletes elvégzéséhez elengedhetetlen a helyszíni felmérés. A megbeszélt időpontban a helyszínre küldjük szakemberünket, aki elvégzi a szükséges méréseket és a helyszínen ingyenesen ad részletes árajánlatot.

 

Szaktanácsadás
Szaktanácsadás

A megfelelő nyílászárók kiválasztása komoly szakértelmet igényel. Fontos a megfelelő hő- és hangszigetelés, a biztonság és természetesen a nyílászárók kinézete. Magas szakértelemmel és hozzáértéssel rendelkező kollegáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ingyenes szaktanácsadással. Ügyfeleink minden igényét egyaránt fontosnak tartjuk.

 

Beépítés
Beépítés

A nyílászárók nem megfelelő beszerelése esetén előfordulhat, hogy az veszít a minőségéből. Ennek elkerülése miatt mi magunk gondoskodunk a beszerelésről. Megfelelő szakértelemmel bíró és udvarias munkatársainkkal komplett szolgáltatást nyújtunk, melyre természetesen garanciát is vállalunk.
A beépítéskor otthona tisztaságára is odafigyelünk.

 

Garancia
Garancia

Vásárlás után is figyelmet fordítunk ügyfeleinkre. Legyen szó az adott termék megfelelő használatához szükséges információkról, vagy egyéb kérdésekről, mi szívesen állunk szolgálatukra. Az általunk beépített és rendeltetésszerűen használt termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.
A megrendelő által közvetlenül megbízott más személlyel vagy céggel beszereltetett termékeinkre nem érvényes ez a garancia. Ilyenkor a szervízköltséget, az ügyfélnek kell vállalnia.